Welkom

M.vanosch Sportmassage

 

Mijn naam is Michaël van Osch, gediplomeerd sportmasseur. Naast een opleiding sportmassage heb ik ook een opleiding blessurepreventie gevolgd. Dit is een aanvulling op sportmassage. Beide diploma’s heb ik behaald bij het NGS.

Na het behalen van bovenstaande diploma’s heb ik nog onderstaande certificaten behaald :

* Manuele lymfedrainage

* Voetreflexzone massage

* Kinesiotaping

Tijdens mijn opleiding sportmassage was het gewenst een stage te lopen. Mijn stage heb ik gelopen bij NAC Jeugdopleidingen in Breda. Daarnaast verzorgde ik  2 jaar wekelijks de selectie van SV Sprundel  seizoen 2011 & 2012.

2013 ben ik als freelance masseur mee geweest met de VACANSOLEIL-DCM PRO CYCLING TEAM!!!!!!

Tegenwoordig ben ik weer te vinden bij Rugbyclub Etten-Leur waar ik de jeugd ga trainen en aansluitend de verzorging van de selectie tijdens de training en wedstrijden ga doen , seizoen 2012 tot heden.

Ik heb altijd al een passie gehad voor sport, zoals onder andere wedstrijdzwemmen, wedstrijdskiën, snowboarden , schaatsen, kickboksen, fitness en rugby. Tegenwoordig loop ik een aantal maal per week hard om fit te blijven. In de winterperiode ben ik een fervent skiër en snowboarder.

Kijk gerust eens rond om mijn site. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op: 06 34 13 42 46.

Heeft u last van een blessure of bent u toe aan wat ontspanning bent u bij mij aan het juiste adres.

 

 

Tot ziens in mijn praktijk!

Michaël van Osch

M.vanosch Sportmassage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Welkom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *